Πολιτική Εχεμύθειας

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.votano.com.gr  και προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία  όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, φυσική διεύθυνση, κινητό τηλεφωνο.Αυτό συμβαίνει στα πλαίσια της διασφάλισης  της επικοινωνίας μαζί σας έτσιι ώστε  να υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσή σας για την πορεία της παραγγέλια σας ή  την ενημέρωσή σας για καινούργια προιόντα.. Δεν πρέπει να αποκαλύψετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας σε κανένα και για κανένα λόγο και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό κάποιου άλλου χρήστη. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις αγορές και άλλες δραστηριότητες που γίνονται μέσω του λογαριασμού σας και συμφωνείτε να δηλώσετε αμέσως οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του λογαριασμού σας από τον οποιοδήποτε ή οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε απώλειες προκύψουν από την αναρμόδια ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.votano.com.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση  της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο,(με εξαίρεση όπου προβλέπεται απο τον νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.votano.com.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία  και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του. Τα  δηλωθέντα αυτά στοιχεία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης σας με το κατάστημα.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.votano.com.gr   χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σαςνα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.