Σχετικά με μας

  Το πρώτο καταστημα “ Χρήστος  Γιώτης” με βότανα, μπαχαρικά και βιολογικά προϊόντα, λειτούργησε απο το 1965 και επί 30 χρόνια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Το 1992 ήρθε  το " μυρωδάτο μαγαζί της Νέας Ερυθραίας" όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι φίλοι μας, και το 2008 ακολούθησε το κατάστημά μας στην πόλη της Δροσιάς.

Σήμερα, σας καλοσωρίζουμε στα δύο φυσικά καταστήματά μας στην Ν.Ερυθραία Αναξαγόρα 15, και στην Δροσιά, Λ.Σταμάτας 2 την Levanda tea room.

Η levanda tea room  είναι η συνέχεια και η εξέλιξη του καταστήματος βοτάνων,μπαχαρικών και βιολογικών προιόντων της  Κωνσταντίνας  Γιώτη που βρίσκεται στην πλατεία της Δροσιάς απο το 2008.

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του καταστήματος γεννήθηκε , μέσα από την ανάγκη   για μία ολιστική ματιά, της σωματικής και πνευματικής  υγείας, δια μέσου   της σωστη διατροφής, και της βοτανοθεραπευτικής προσέγγισης.                                          

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των απαιτητικών ανθρώπων  με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε πρότυπα διαφορετικά από τα συνηθισμένα του ελλαδικού χώρου.

Το κατάστημα  εκτός απο την πώληση  των βοτάνων μπαχαρικών,υπερτροφών, αιθέραιων ελαίων, διαθέτει και έναν φιλόξενο χώρο στον οποίο σερβίρει όλα τα αφεψήματα, χυμούς και βιολογικό καφέ αλλα και προτείνει μείγματα βοτάνων εξιδικεύοντας τις ανάγκες σας. 

Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι σαφώς η επιστροφή στο σπίτι και στην κουζίνα. Εδώ θα βρείτε μείγματα μπαχαρικών φρεσκοτριμμένα και πάντα 

Η οικογένεια Γιώτη, με πολύχρονη πείρα στα χώρο των φυσικών προϊόντων, σας καλεί να σας ξεναγήσει στον κόσμο της υγιεινής διατροφής, της θεραπείας με βότανα και της γαστρονομικής απόλαυσης με φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά και μυρωδικά. 

Σκοπός μας η εναλλακτική  αντιμετώπιση  του σώματος και πνεύματος και η πρόληψη, για μια καλύτερη και μακροβιότερη διαβίωση.

Ενημερωθείτε μέσω αυτής της σελίδας για τη μεγάλη ποικιλία βοτάνων, αλλά και τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητές τους.