Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές που κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Γι’ αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων και πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοσή τους, με βάση τα έγγραφα αποστολής/παραλαβής.

Η διαδικασία επιστροφής είναι η ακόλουθη. Εάν έχετε λογαριασμό πελάτη μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής μέσα από την διαχείριση των παραγγελιών σας ή μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα email.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν απλά αλλάξατε γνώμη. Αρκεί να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται στην αρχική κατάσταση πού παραλάβατε το προϊόν, χωρίς φθορές και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά. 

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το υλικό που το συνόδευε και βρισκόταν εντός της συσκευασίας.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος, αν απλά αλλάξατε γνώμη, επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε αρχικά.

Εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελλαττωματικό ή χτυπήθηκε κατά την μεταφορά, τότε το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη ελλαττωματικό προϊόν, με δικό μας κόστος μεταφοράς. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται.

Ζητάμε από τον πελάτη μας να ελέγξει άμμεσα το προϊόν πού παρέλαβε και να μας ενημερώσει για οιοδήποτε ελλάττωμα ή χτύπημα κατά την μεταφορά, την ημέρα που το παρέλαβε ή το αργότερο την επομένη ημέρα. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού περιθωρίου, ο πελάτης έχει αποδεχθεί ότι το προϊόν είναι ιδιοκτησία του και σε καλή κατάσταση.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Εμείς εξασφαλίζουμε ότι ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας και η διαδικασία αποστολής είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Ωστόσο σε περίπτωση λάθους μας ( αποστολή λάθους η ελλαττωματικού προϊόντος) το 'to site μας' αποδέχεται την ευθύνη και θα αναλάβουμε εμείς το κόστος επιστροφής.

Σας προτείνουμε, για την επιστροφή των προϊόντων σε μας, να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή. Δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα πού χάνονται κατά την διάρκεια της επιστροφής.